banner306
banner198

Vatan Macbook Ürünleri

Vatan Macbook Ürünleri

Vatan Macbook Ürünleri
banner145
Macbook ürünleri Dünyada en kaliteli ürünlerdendir. Hemen hemen herkes tarafından talep gören ürünlerdir. Bu yüksek kalite nedeniyle macbook ürünlerinde fiyatlar oldukça yüksektir. Fakat bu fiyatlarda çok büyük indirimler uygulayan bir elektronik devi vardır. Bu elektronik devi şirket vatan bilgisayardır.


Macbook ürünleri Macbook pro ve macbook air olmak üzere ikiye ayrılırlar. İ5 işlemcili macbook air ürünü en uygun fiyatlı üründür ve fiyatı 2.222 TL'dir. En pahalı Macbook, macbook air ürünüdür. Bu ürün i7 işlemciye sahip bir üründür. Bazı macbook ürünlerinde internete özel indirimler bulunmaktadır. Vatan bilgisayar üzerinden alınan macbook ürünlerinde elde edilen kazanç hemen hemen 3.000 TL'yi bulmaktadır.


Macbook ürünlerinde fırsatlar

Çok pahalı ürünler olan ve herkesin hayali olan macbook ürünlerinde vatan bilgisayarda çok büyük fiyat indirimleri bulunmaktadır. 9 taksite varan taksit seçenekleri bulunmaktadır. Bu Macbook ürünlerinden birinin satın alınması durumunda, ücretsiz olarak adobe photoshop element 11 yazılımı vatan bilgisayar tarafından hediye edilmektedir.


Vatan bilgisayarda tüm ürünlerde olduğu gibi Macbook ürünlerinde de kullanıcı yorumları ve puanlamaları görülebilmektedir. Ürünlerin galerilerine girilerek pratik bir şekilde farklı açılardan görüntülenebilirler. Ayrıca herhangi bir ürünün fiyatında düşüş olması durumunda üyelik sistemi ile haber almak mümkündür. Tüm ürünler vatan bilgisayar garantisi ve güvencesi ile müşterilerle buluşmaktadır. Vatan bilgisayar herhangi bir üründe sorun çıkması durumunda garanti kapsamında müşterilerini mağdur etmemektedir.


KAYNAK: http://www.vatanbilgisayar.com/apple/laptop/
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304