banner198

Yağan yağmurla birlikte Uluyazı SOS verdi!

Eğitim- öğretimin faaliyetinin başlayacağı Uluyazı’da, yağan ilk yağmurla birlikte İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin girişinde su birikintisi oluştu.

Yağan yağmurla birlikte Uluyazı SOS verdi!
banner145
Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin 4 fakültesinin taşındığı ve bu yıl ilk kez eğitim- öğretimin faaliyetinin başlayacağı Uluyazı’da, yağan ilk yağmurla birlikte İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin girişinde su birikintisi oluştu. 

 

KPSS sınavı için kampüse gelen vatandaşlar, fakülte binasına giriş ve çıkışlarda paçalarını sıvamak zorunda kalırken yeni döşenen granit taşların meyilinin kapı önüne doğru verilmesi işçilik hatası mı, yoksa zeminde çökme mi yaşandı sorularını beraberinde getiriyor?

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin bütün birimlerini bir yerleşkede toplamak amacıyla 2009 yılında inşasına başlanan Uluyazı kampüsünde alt yapıya büyük önem verildi. Akıllı ve son derece modern yer altı tünelleri yağmurlama ve atık su kanalları kampus altını boydan boya dolaşıyor.  Modern alt yapı sistemine rağmen azıcık bir yağışta, yağmur suyunun fakülte kapısı önünde göllenmesi ise hayretle karşılandı.  





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 19:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

bir çankırılı olarak uluyazıyı yağışlı havalarda sınıfta kaldığını gözlemledim. rezillik diz boyuydu kpss sınavına yetişmeye calışan onca insan yollar araçlardan tıkandı sınav için orası secilmiş tamam çıktık bölümlerin oldugu yerlerde levha eksikliği yağmurun yolları kaldırımları göl edişi engeller engeller..... yazık harcanan paraya emeğe ... sıla ve cepkin gelecek bakalım inşallah yağmur yagmaz...

SIRADAKİ HABER