banner198

Şahin'den Regaib kandili mesajı

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin mübarek üç ayların başlangıcı vesilesi ile Regaip Kandili mesajı yayınladı.

Şahin'den Regaib  kandili mesajı
banner145

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin mübarek üç ayların başlangıcı vesilesi ile Regaip Kandili mesajı yayınladı.

 

Şahin mesajında şunları kaydetti:

 

Maneviyat ve huzur dolu mübarek günlerin başlangıcı olan, içerisinde ulvi gecelerimizin, kandillerimizin ve Ramazan ayının olduğu mübarek üç aylara tekrar ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Regaip Kandiliyle başlayan üç aylar iklimi, müminler için adeta manevi hasat mevsimidir. Sevgili Peygamberimiz (sav), bu geceye ulaştığında: “Allah’ım! Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur.” diye dua etmiştir. Öyleyse bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, Yüce Dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

 

Üç ayların müjdecisi ve kurtuluşumuzun, manevi arınışımızın ve kalp dünyamızın temizlenişinin yegâne anahtarı olan bu gecenin, tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını Cenabı Hak'tan temenni ederken, Aziz milletimizin ve tüm dünyadaki din kardeşlerimizin Regaib kandilini kutluyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER