banner198

İşte Ak Parti'nin yeni yönetimi

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresinde İl Başkanı Celal Kaman, tek liste ile girilen seçimlerde yeniden başkan seçildi.

İşte Ak Parti'nin yeni yönetimi
banner145
Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile  gerçekleştirildi.  İl Başkanı Celal Kaman, tek liste ile girilen  seçimlerde yeniden başkan seçildi.

 

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'ndaki Çankırı 6. Olağan İl Kongresi'ne Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, TBMM Başkan vekili Naci Bostancı, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 24. Dönem  Çankırı Milletvekilileri İdris Şahin, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çankırı  Milletvekillleri Muhammed Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Belediye Başkanı İrfan Dinç,  Çankırı eski Milletvekilleri Tevfik Akbak ve Nurettin Akman ile parti teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Kongreye tek liste ile giren Celal Kaman yeniden il başkanı seçildi.




-Havadan bekleniyordu, karadan geldi -

Havanın sisli olması nedeni ile helikopterle seyahati iptal edilen Başbakan Binali Yıldırım, karayolu ile şehre geldi. Yıldırım'ın geldiği Ankara-Çankırı güzergahında Jandarma ekipleri arazi güvenliğini sağladı. Yıldırım kongre konuşmasından sonra valiliği ziyaret etti. Yıldırım, daha sonra Kırıkkale Ak Parti İl Kongresine katılmak üzere şehirden ayrıldı.

 

- Geniş güvenlik önlemleri alındı -

Kızlar Yolu Barajı temel atma töreni ve  Kongre nedeni ile Çankırı olağanüstü günlerinden birini yaşadı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı şehirde bin 800 polis görev yaptı. Yaklaşık bin 100 polis Sakarya, Tokat, Çorum, Eskişehir gibi illerden gelerek güvenliğe destek verdiler.



- Yoğun izdiham yaşandı -

Ak Parti İl Kongresini adeta bir basın ordusu izledi. Salonun kısa sürede dolması üzerine kapılar kapatıldı. Bu sırada salona girmek isteyen bazı partililer kapıları yumruklayarak içeriye girmeye çalıştılar. Yine aynı şekilde programa davet edilen misafirlerde yoğunluk nedeni ile içeriye giremeyince salona giremeden alandan ayrıldıkları görüldü. Binali Yıdırım'ın salona girmesi ile birlikte coşku zirve noktasına ulaştı. Yıldırım'ın konuşması gençlerin "Kahrolsun İsrail, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Çankırı FETÖ'ye mezar olacak" şeklindeki sloganları ile kesildi. 



 - Yönetim'in 3/2'si değişti -

Ak Parti 6. Olağan kongresinde 30 kişilik mevcut yönetimden 19'u liste dışı kaldı. Teşkilatın 3/2'si yenilenirken, listede siyasette deneyimi olmayan gençlerin çokluğu dikkat çekti. Kaman seçimlere beyaz liste ile girdi.

 



Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mehmet Göktaş, Mustafa Arslan, Ahmet Dinç, Mustafa Avşar, Nevzat Erdem, Fatma Öztürk, Muzaffer Akdoğan, Dursun Acar, Ahmet Kara, İbrahim Ayran, Murat Babayusuf, Gülhan Manici, Yunus Şahin, Aziz Mazlum, Ali Kunduracı, Musa Potuk, Kemalettin Din, Ahmet Andinç, Hüseyin Gönder, Osman Aslan, Aylin Çatak, Sadık Doğan, Bahri Astarlıoğlu, Salih Kara, Ümmehan Türkmen Tuna, Nevin Karaman, Recep Deneci, Elif Atasever, Filiz Erdoğan.

 

İl Disiplin Kurulu:

Arif  Yüksel, Hüseyin Sipahi, Halit Altın, Tahir Kavukçu, Talip Ünür



Büyük Kongre Delegeleri:

Celal Kaman, İrfan dinç, Hacer Rukiye Yıldırım, Mustafa Potukoğlu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER