banner306
banner198

İşte Çankırı MHP'de ayıklanma mevsiminin atanmışları!

Çankırı MHP’de ayıklanma mevsiminin ilk atanmışları belli oldu.

İşte Çankırı MHP'de ayıklanma mevsiminin atanmışları!
banner145

 ÇANKIRI POSTASI/Siyaset Kulisi: Muhalif gruplara destek veren MHP yöneticilerine yönelik ilk hamle gerçekleşti. MHP’de ayıklanma mevsiminin ilk atanmışları da belli oldu.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin temizlik vurgusu ile partide ayıklanma mevsiminin başlayacağına yönelik açıklamasının ardından MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan ile birlikte 5 il Başkanı’nın görevden alındığı kulislere yansımıştı. Henüz Çankırı İl Başkanlığına görevden alınmayla ilgili Genel Merkez tarafından resmi bir yazının ulaşmamış olmasına rağmen Bahçeli’nin Kapdan ile yetinmeyerek Merkez ilçe Başkanı Vahit Öztürk’ü de görevden aldığı öğrenildi.

 

Çankırı Postası Haber Merkezimizin Genel Merkez kaynaklarına dayanarak edindiği bilgiye göre; ayıklanma mevsiminin atanmış ilk başkanları da netleşmeye başladı. Elde ettiğimiz bilgiye göre; MHP İl Başkanlığına Merkez İl Genel Meclis Üyesi Hidayet Çelik, Merkez İlçe Başkanlığına ise Çankırı Ülkü Ocakları eski başkanı Bahadır Akbaba’nın atama yolu ile göreve getirileceği öğrenildi. Genel Merkez tarafından liste hazırlamaları istenen iki isim de bu davetin ardından listelerini hazırlayarak gün içerisinde Genel Merkez’in bulunduğu Ankara’ya hareket ettiği öğrenildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 03:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gazi
Gazi - 8 yıl Önce

Çankırı bir zamanlar MHP'nin adeta kalesi idi.Genel Merkezin hataları sonucu iki dönemdir ne Millet Vekili nede Çankırı Belediye Başkanlıgı seçimlerinde başarılı olunmuştur.
Bakın Ak Partinin Çankırı teşkilatlarına.Bir çok kişi eski MHP'lilerden.
Genel Merkez çok büyük hata yapmış olup acilen Alternatif bir Parti Kurarak Ülkücüler bir araya getirilmelidir.
Görevden alınan İl ve İlçe Başkanımıza dik ve cesur duruşlarından dolayı teşekkür eder saygılar sunarım...

Hakkı Tanrıverdi
Hakkı Tanrıverdi - 8 yıl Önce

olmadı hemde hiç olmadı yakışmadı

ham hum pat küt
ham hum pat küt - 8 yıl Önce

demek kuklalar bu arkadaşlar,genel merkez onları kuklalığa layık görmüş tamam da,bakalım onlar kukla olma görevini kabul edeceklermi ?

yeter
yeter - 8 yıl Önce

mhp genel merkezi çankırıdan elini çekmedikçe mhp iflah olmaz.

Çağatay
Çağatay - 8 yıl Önce

1 kasım 2015 seçimlerinde kaybedilen 40 milletvekili ve 2 milyon seçmen kaybıyla netleşmiştir. bizler davamıza hizmet ederken iki yüzlü davranmadık. üzülerek hezmet içinde dile getiriyorum ki devlet bahçeli ile bir adım daha ileri gidemeyiz.kişisel menfaat peşinde olmayıp milletimizin ve partimizin çıkarlarını ön planda tutttuk. buna rağmen bir sonuç alamadik. sonuç olarak bundan sonra şahsım, ailem ve aile çevresi olarak devlet bahçelinin başkanlığında olan partiye oy vermeyeceğiz.

0SMANKARHASAN
0SMANKARHASAN - 5 yıl Önce

ÇANKIRIMHP

SIRADAKİ HABER

banner304