Sinopspor ile oynadığı karşılaşmada 2 puan kaybeden mavi-beyazlı takım, Çilimli’yi deplasmanda yenip bu kaybı unutturmak istiyor.
Teknik Direktör Sertaç Gezer yönetiminde, Çankırı Atatürk Stadı’nda devam eden çalışmalarda futbolcuların oldukça hırslı ve motive oldukları gözlemlendi.
Sezon boyunca olduğu gibi, Çankırı FK’nın antrenmanının basına açık kısmını takip eden tek medya kuruluşu olan Çankırı Postası, antrenman sonrası bazı futbolcularla özel röportajlar gerçekleştirdi.
Ligde topladığı 60 puanla 3. sırada yer alan temsilcimiz Çankırı FK, Çilimli maçını kazandığı takdirde Çubukspor ile grubun play-off maçını oynamayı garantileyecek.
Temsilcimizin rakibi Çilimli Belediyespor ise, ligde topladığı 27 puanla 12. sırada yer alıyor.
Sezonun ilk devresinde Çankırı’da oynanan karşılaşmada temsilcimiz Çankırı FK, rakibini 2-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrılmıştı.