Çankırı Bölgesi hakemlerinden Merdani Mert Çölgeçen, ateşli taraftar topluluğu ile bilinen Bursaspor mücadelesine 2. Yardımcı Hakem olarak görevlendirildi.

Çankırı FK tribünleri kadın ve çocuklarla dolacak Çankırı FK tribünleri kadın ve çocuklarla dolacak

Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış nadir Anadolu kulüplerinden Bursaspor’un, Nesine 3. Lig 1. Grupta Silifke Belediyespor ile kendi evinde oynayacağı mücadelede Çankırı Bölgesi hakemlerinden Merdani Mert Çölgeçen, 2. Yardımcı Hakem olarak görevlendirildi.

Pazar günü saat 14.00’te Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Engin Atmaca (Hakem), Murathan Çomoğlu (1. Yardımcı Hakem), Merdani Mert Çölgeçen (2. Yardımcı Hakem) ve Umut Kılıç (Dördüncü Hakem) hakem dörtlüsü görev alacak.

İl Göç İdaresi'nde memur olarak görev yapan Merdani Mert Çölgeçen (24), genç yaşına rağmen bu sene klasmanda 11. maçına çıkacak. Beş 2. Lig ve beş 3. Lig karşılaşmasında görev alan Çankırılı hakem, yükselen başarısıyla dikkat çekiyor.

3. Lig 1. Grupta 20 hafta mücadelesi sonunda 50 puanla lider olan Bursaspor'un Silifke Belediyespor ile oynayacağı mücadeleyi 40 bin kişinin izlemesi bekleniyor. Silifke Belediyespor ise 33 puanla ligde 4. sırada yer alıyor.

Editör: Tuğçe Betül Arpacı