Gastronomi kültürüne verdiği ağırlıkla büyük bir atağa kalkan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, verdiği emeklerin karşılığını almaya başladı.

Çerkeş Sırma Baklavası, Türkiye’nin en çok izlediği yemek programı olan TV 8 kanalında MasterChef Türkiye programında yer buldu.

Türkiye’de coğrafi işaret tescili alan 13 baklava arasında yer bulan Çerkeş Sırma Baklavası, programın jüri üyesi Somer Sivrioğlu tarafından dile getirildi.

Kentsel Dönüşümde AK Partili Başkana AK Partili Engeli Kentsel Dönüşümde AK Partili Başkana AK Partili Engeli

Coğrafi işaret tescili alan ürün sayısını 6’ya çıkartan Hasan Sopacı, “Çerkeş Sırma Baklavamızın şimdi de Avrupa Birliği Komisyonu’nda tescil ettirmek için çalışmalara başladıkları müjdesini verdi.

Editör: Ercan Şeker