Takımıyla birlikte Atatürk Stadı’nda Çilimli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Erdoğan, antrenman sonrası Çankırı Postası’na açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmalara maç maç hazırlandıklarını belirten Erdoğan, “Sezon boyunca olduğu gibi maç maç gidiyoruz. Önümüzde de Çilimli maçı var. Çilimli maçını kayıpsız bir şekilde geçip içeride oynayacağımız Çubukspor maçına odaklanacağız. Çilimli maçında play-off oynamayı garantileyip Çubuk maçına o moralle çıkıp iyi bir oyunla kazanmak istiyoruz.” dedi.
Play-off süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
“Play-off’a kalan takımların hepsi de bu ligde bir şeyleri başarmış, değerli takımlar. Play-off maçları zor maçlar olacak. Ama ben bizim takımımızı şanslı görüyorum. Çünkü çok tecrübeli ve kaliteli bir takımız. Bu maçlar tek maç üzerinden oynanacağı için, tecrübeli takımlar bu tür maçlarda her zaman avantajlıdır. Ben maçlardan Çankırı FK’nın 3. Lig’e çıkacağına inanıyorum. Yolumuza devam ediyoruz. Bu yolun sonu şampiyonluk olur inşallah.”