Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta gözler bu hafta oynanacak olan Bartınspor – Çubukspor maçına çevrildi.
Çankırı FK’nın Suluova Sebat Sporun ligden çekilmesiyle maç yapmadan 3 puan alacağı haftada dikkatler rakiplerinin kendi aralarındaki oynayacağı zorlu maça çevrildi.
Grupta playoff sıralamasını etkileyecek karşılaşma öncesi her iki takımda kazanmak için hazırlıklarına devam ediyor.
16 Şubat Pazar günü Bartın Atatürk Stadında saat 14:00 te başlayacak karşılaşmada Berat Can Taşkesen düdük çalacak. Taşkesen’in yardımcılıklarını Birtan Yavuz ve Erdi Abdulmecit Sayar yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Tayfun Demirkopan oldu.
Zorlu karşılaşma öncesi grupta ev sahibi Bartınspor oynadığı 19 karşılamada aldığı 13 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi ve topladığı 42 puanla 3. Sırada bulunuyor.
Bartınspor’un rakibi Çubukspor ise oynadığı 19 karşılaşmada 13 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ve topladığı 43 puanla rakibi Bartınspor’un 1 sıra ve 1 puan önünde 2. sırada bulunuyor.