BAL 5. Grup’ta Erdi Yıldırım’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Çağlar Ayan getirildi.

Keçiören Belediye Bağlumspor’da, son iki haftada alınan Bartın ve Sinop beraberlikleri sonrası teknik direktör Erdi Yıldırım, fikir ayrılıkları olduğunu belirterek görevinden ayrılmıştı.

Geleneksel Kızak Türkiye Şampiyonası, Erciyes Kayak Merkezi’nde yapıldı Geleneksel Kızak Türkiye Şampiyonası, Erciyes Kayak Merkezi’nde yapıldı

Bağlumspor yönetimi, Erdi Yıldırım sonrası kısa bir süre içinde ligi ve grubu iyi tanıyan Çağlar Ayan’ı göreve getirdi.

Bilindiği üzere teknik direktör Çağlar Ayan, sezonun ilk yarısını ligin güçlü ekiplerinden Bartınspor’da tamamlamıştı.

Devre arasında futbolcuların kazan kaldırmasıyla yaşanan kaos sonrası teknik direktör Çağlar Ayan da Bartınspor’dan ayrılmıştı.

Transfer görüşmesine giderken yolda görüştüğümüz teknik direktör Çağlar Ayan, Çankırı Postası’nın haber ağının kendisini şaşkınlığa uğrattığını, daha yoldayken bu durumu nasıl öğrendiğimize inanamadığını söyledi.

Çağlar Ayan, “İnşallah resmi imzayı attıktan sonra hemen iş başı yapıp takımla birlikte çalışmalara başlayacağız. Matematiksel olarak play-off şansımız devam ediyor. Maç maç bakıp ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız.” dedi.

Editör: Tuğçe Betül Arpacı